DOB F1 voetbal Nigtevecht
Welkom op de website van DOB F1 Nigtevecht
Zoek met google op "DOB F1" om deze website te vinden of ga naar de voormalige site van DOB F2 voor de wedstrijden van de meeste spelers van F1 bij hun vorige team.V.l.n.r. Emma, Bram, Job, Gino, Ghislain, Daan, Judith, Arsen en Berend met daar achter de coaches Alfred en Walter.
Klik voor spelersfoto's met rugnummers.
Klik voor de foto's van het teambuilding kampeerweekend van 6 & 7 September in Vreeland als voorbereiding op het 2008/2009 voetbalseizoen en lees on-line de F1 verslagen in het DOB krantje:
Formule 1 start voor DOB F1 (October 08) - DOB F1 ongevoelig voor recessie (December 08)
Zaterdag 30 mei: FF survivalen bij Het Twiske

Zie voor foto's van dit onvergeetlijke survival evenement:
http://picasaweb.google.nl/waltgoog1/DOBF1EnF2Twiske20090530?authkey=Gv1sRgCIKJv5Tw69lH#
http://picasaweb.google.nl/erikvanwilsum/DOBF1EnF2TwiskeMei2009?authkey=Gv1sRgCKH8w5aX9pCQkwE#


Zaterdag 23 mei: toernooi bij Kockengen & Zaterdag 16 mei 2009: Ome Ko en Tante Fie toernooi

[foto's volgen]

DOB F1 KAMPIOEN - DOB F1 KAMPIOEN - DOB F1 KAMPIOENZie ook de foto's van de huldiging met de kar versierd met slingers en ballonnen en de voetballers, leiders en trainers van het winnende team en een volgploeg van ouders, broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes op de door het dorp van Nigtevecht:
http://picasaweb.google.nl/waltgoog1/DOBF1Kampioen2009?feat=directlink#

Nigtevecht, 9 mei - DOB F1 - SBVV 31 F6 : 15 - 1 Een kampioenswedstrijd om nooit te vergeten!
(1)De scheidsrechter (Alfred) heeft 11 DOB goals genoteerd i.p.v. de getelde 15.[foto's volgen]
Nigtevecht, 2 Mei - DOB F1 - Olympia '25 F6 10 - 1 Monster overwinning

[foto's volgen]
Nigtevecht, 18 April - DOB F1 - Sc 't Gooi F3: 6 - 4 DOB F1 wint return tijdens bloedstollende wedstrijd en neemt koppositie over van Sc 't Gooi

Hilversum, 4 April - Olympia F6 - DOB F1 : 0 - 11 DOB F1 overklast Olympia F6 op alle fronten

[foto's volgen]
Blaricum, 14 Maart - BVV 31 F6 - DOB F1 : 0 - 5 Regen en goals op het doel van BVV

Met vlot en goed combinatiespel legden de technisch vaardige Nigtevechters een puike wedstrijd op een grasveld wat meer op een modderzwembad leek. Onder leiding van aanvoeder Emma hebben Job, Daan en Gislain samen maar liefst 5 keer gescoord.


Nigtevecht, 14 Maart - DOB F1 - Nederhorst F4 : 2 - 0 DOB F1 moeizaam langs sterk Nederhorst F4

[foto's volgen]
Bussum, 7 Maart - SDO F5 - DOB F1 : 4 - 7 Gino zorgt voor 3 punten tijdens eerste bekerwedstrijd van het voorjaar

[foto's volgen]
Nederhost den Berg, 4 Maart - Nederhorst F4 - DOB F1 : 1 - 9 DOB F1 laat Nederhorst F4 negen keer achter het net vissen

[foto's volgen]
s Graveland, 28 Februari - Sc 't Gooi F3 - DOB F1 : 3 - 0 Lange winterstop eist zijn tol tijdens de eerste wedstrijd van het voorjaar.

Een wedstrijd om snel te vergeten! Alle combinaties die zo goed liepen voor de winterstop werden of niet uitgevoerd of kwamen niet veel verder dan de bal keihard tegen de voeten van de tegenstanders te schieten. Het begin van de tweede helft liep even als vanouds dankzij een paar goede acties van aanvallers Gino, Arsen en Bram en een fabuleuze poging van Job om met een zeer gewaagde corner een goal te forceren (zie YouTube) maar daarna werd het helaas weer snel stil en wist de thuisploeg tot 3 keer toe optimaal te profiteren van de misstappen van onze jongens.
Nigtevecht 2 en 7 Februari - Druk bezochte zaalvoetbaltoernooien in het Dorpshuis als voorbereiding op het begin van de competitie.


Breukelen 18 Januari - Zwempret in het Kikkerfortzwembad met pannenkoeken smullen in Vreeland als verdiend winterstop uitje.


V.l.n.r. Gino, Daan, Job, Bram, Emma, Berend, Arsen en Ghislain (helaas kon Judith er niet bij zijn)
Tweede filmpje: Zwemwedstrijdje tussen Arsen, Daan, Gino, Ghislain en Bram.

Nigetevecht 29 November - DOB F1 - Nederhorst F3: 10 - 0 Nigtevecht overklast Nederhorst den Berg met monsterscore


Huizen, 15 November - Zuidvogels F7 - DOB F1: 3 - 2 F1 incasseert eerste verlies ondanks sterk spel


Nigtevecht, 8 November - DOB F1 - Olympia F3: 6 - 1 Top overwinning en weer 3 punten!

DOB voorzitter Arie bedankte Piet van Easy Walker, voor zijn sponsoring namens het hele team.
Aanvoerder Arsen speelde de sterren van de hemel en gaf samen met zijn medespelers een lesje voetbal aan de bezoekende club. De bal rolde door het veld en kwam maar liefst 6 keer tussen de netten ondanks de goede keeper van Olympia en hun sterke verdedigers. Judith en Berend zorgden er voor dat de tegenstanders telkens maar weer werden terugestuurd naar hun eigen helft.

De Hoef, 1 November - HSV'69 F2 - DOB F1: 0 - 12 Wederom monster overwinning voor DOB F1!Hilversum, 11 Oktober - Victoria F14 - DOB F1: 1 - 8 Zwaar thuis verlies voor Victoria

DOB F1 heeft ook zijn vierde competitie wedstrijd tot een goed einde gebracht ondanks een rommelige beginfase toen de zeven Nigtevechters met man en macht een gaatje probeerde te vinden in de hechte defensie van de Hilversummers. De twee YouTube filmpjes laten hier prachtige voorbeelden van zien. Voortreffelijke vrije bal van Job naar Gino wiens schot helaas snoeihard tegen de muur aan loopt en snelle loopaktie van Arsen gepaard met uitgekiende pasjes tussen Emma, Daan en Judith die nog in een laatste poging de bal langs de paal probeert binnen te tikken. Toch heeft de doelpuntmachine het niet laten afweten en hebben Job, Gino, Bram, Gislain en voor het eerst Emma! de bal tot 8 keer toe er ingeschoten.


Klik en kijk ook naar Bram en Emma tijdens het penalty schieten na afloop van de wedstrijd.

Nigtevecht, 4 Oktober - DOB F1 - Altius F4: 8 - 1 DOB F1 walst over Altius F4

De warming-up van trainer Chris zorgde meteen voor het nodige vuurwerk bij het doel van de tegenstanders. Het stond snel 3-0 maar zonder keeper Judith had het makkelijk 3-3 kunnen staan omdat de verdediging het behoorlijk liet afweten. Na de pauze bleef de achterhoede gelukkig staan en zorgde Gino, Daan en Gislain voor de nodige goals. Het YouTube filmpje laat met Job, Judith, Emma en Bram zien dat DOB F1 thuis hoort in het topvoetbal!s Graveland, 27 September - Sc 't Gooi F3 - DOB F1 : 1 - 5 Het sprookje blijft maar doorgaan!

Na een flinke warming-up door trainer Chris begon de wedstrijd meteen met een fabelachtig doelpunt van Arsen na 'n een-tweetje van Berend en Judith. De thuisploeg probeerde in de tweede helft DOB F1 terug te dringen, maar een sterk keepende Job hield de netten stil. Daan en Bram schoten beide binnen na prachtige solo-acties.
(ga met muis over foto's en klik voor vergroting)
Nigtevecht, 20 September - DOB F1 - BVV 31 F5: 10 - 1 DOB F1 oppermachtig in eerste competitie wedstrijd

Nadat de opstelling was doorgenomen door Alfred volgde de tactische bespreking. Walter vertelde het team dat de voorwaartsen direct druk moesten leggen en combinaties moesten zoeken vlak langs het doel. Het resultaat is op het veld meteen zichtbaar met geslaagde acties van Arsen, Daan en Bram. Het middenveld met Berend en Emma hadden het bij vlagen druk maar gaven de tegenpartij weinig kansen om door te breken.
s Graveland, 11 September - 's Gravenland F2 - DOB F1 : 0 - 7 DOB F1 is in top vorm en wint 2de bekerwedstrijd op rij

Voorbespreking op het veld met heftige discussies tussen de spelers. Aanvoerder Emma houdt het strak en zorgt dat de aanvallers hun werk doen. Gislain, Gino en Job laten tot 7 keer toe de netten trillen.
Klik voor vergroting van foto van bal die door het veld vliegt en fabuleuze goal van Gislain recht door de benen van de keeper.

s Graveland, 30 Augustus - Altius F4 - DOB F1 : 0 - 15 (1) DOB walst over Altius
(1)De scheidsrechter heeft 12 DOB goals genoteerd i.p.v. de getelde 15.
De bekerwedstrijden voor de F1 konden niet beter beginnen. Nadat Walter en Afred de opstelling hadden besproken op het bord lieten de spelers meteen zien wat ze hadden geleerd. Sterk aanvallend voetbal met prachtige assits en een onverslaanbare achterhoede. Het eerste kanonschot van goaltjesmaker Gino was meteen een waarschuwing voor de keepers van de volgende tegenstanders! Dekking zoeken is het enige wat verstandig is! (zie 2de foto en klik voor vergroting).
... deze site is een eigen initiatief van Eric, de vader van Bram. Voor vragen of suggesties, stuur een mail naar Eric.van.t.Hoff@xs4all.nl ...

... met dank aan onze sponsor Easy Walker ...