Welkom op de webpagina over onze zomer vakantie in de omgeving van Lucca (ItaliŽ) - Juli 2008
home boot kunst sport vakanties PC spullen van 't Hoff St Jeannet Marketing Huis

Onderweg naar ItaliŽ, een nachtje slapen in hotel Edweldweiss , ten zuiden van Luzerne. Voor herhaling vatbaar.Villa Roncigliato op 10 km ten westen van Lucca waar wij samen met Hannah, Daan, Hella en Gert een weekje hebben genoten van een heerlijk zwembad, prachtige kamers, een bijzondere kunst collectie, een enorme tuin en heel erg veel rust. Naast wat waterpoloŽn (vaders tegen zoons in 't voordeel van Daan & Bram), badmintonnen (Daan kampioen), luieren, lezen en zonnen hebben wij ook de verjaardagen gevierd van Hella en Sophie.

Misschien wel het mooiste hotel van ItaliŽ: Villa di Corliano , tussen Lucca en Pisa.Een middagje Pisa met een gevoel van een keer en nooit meer. De toren staat inderdaad scheef maar de hele setting valt nogal tegen. Het is net een poppenkast.
Wij konden het niet laten om een dagje in Florence rond te lopen. Druk, heel erg druk met andere toeristen zoals je zelf maar wat een stad! wat een geschiedenis en wat een museum! Twee onvergetelijke aanraders, hotel Orto de Medici en restaurant Il Cavaliere.

Drie dagen in Hotel Guila aan het strand bij Lido di Camaiore. Perfecte locatie een fantastisch hotel.Ter afluiting nog 3 dagen in St Jeannet met bezoek aan Joris & Marie-Claire in Cannes.