Welkom op de nieuws pagina van De Zeemeermin in Weesp

LET OP! - DEZE WEBSITE GAAT BINNENKORT UIT DE LUCHT - GRAAG DOORKLIKKEN NAAR DE NIEUWE WEBSITE WWW.DE-ZEEMEERMIN-WEESP.NL - LET OP!

Deze pagina bevat een selectie van opmerkelijke "breaking news" berichten die ooit wat te maken hebben gehad met de Zeemeermin jachthaven.

Breaking news 3 mei 2017 - Onze voorzitter André Balk benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau! Een ware duizendpoot volgens de burgemeester van Weesp! Zie foto hieronder van André samen met de twee andere koninklijk gedecoreerden en klik voor het artikel in de Weesper Nieuws van woensdag 3 mei 2017.Breaking news 12 april 2017 - Zie hier een prachtige luchtfoto van Weesp met de zomerhaven genomen door GJ Schultz voor het Weesper Nieuws. Klik op de foto voor vergroting!Breaking news 22 oktober 2016 - Boten van de Zeemeermin leden worden sinds oktober 2016 uit het water gehaald bij de winterhaven en direct geplaatst in hun box. Zie hier een voorbeeld van een van de eerste boten die uit het water werd gehaald. Handig en tijd besparend omdat dit tot nu toe gebeurden vanuit een kraampunt 500 meter verderop waarna de boten met een trekker naar het terrein werden gebracht. Zie bijvoorbeeld het nieuwsbericht van 17 april 2011.Breaking news 3 augustus 2016 - Medailleplek voor De Zeemeermin schipper Eric van 't Hoff van De Bosphorus bij de 6,5km Bosphorus Swim. Zie ook online artikel van de Vechtstroom.

Breaking news 10 Januari 2016 - Klik op de foto hieronder om een indruk te krijgen van de traditionele Nieuwjaarsreceptie van de Zeemeermin. Dit jaar op 10 januari. Altijd druk en gezellig en altijd heerlijk verzorgd met hapjes en drankjes!


Breaking news 25 Juli 2015 - Boom op clubhuis, Zeemeermin baalt! Lees het verslag in de Weesper Nieuws!


Breaking news 10 April 2015 - Zie hier onze nieuwe jollensteiger! Met dank aan Ab Beentje, de beheerder van de zomerhaven, en alle leden die hem hebben geholpen met het aanleggen van dit prachtig kunstwerk!Breaking news 23 Juli 2014 - Het zwemmen in de monding van de haven, dat gaat een keer fout schrijf onze voorzitter André Balk in de Weesper Nieuws. Klik om het artikel te lezen.


Breaking news 15 Juni 2014 - De Zeemeermin viert zijn 45 Jarige Lustrum met een onvergetelijke traktatie van heerlijke drankjes en hapjes! Zie hier wat foto's.


Breaking news 27 November 2013 - De Zeemeermin in Weesper Nieuws over het omstreden plan om een wandelpad langs de schans aan te leggen (zie pagina 5).Breaking news 01 Februari 2012 - Heel leuk verslag over de Zeemeermin haven in het clubblad van WSV "Lisse". Klik voor PDF kopie.Breaking news 17 April 2011 - Perfecte tewaterlating van onze boten, zie hieronder YouTube filmpje als een van de vele voorbeelden van een prachtig gestroomlijnde organisatie.Breaking news 6 April 2011 - Interview van onze voormalige voorzitter Rob Zweverink in het Weesper Nieuws van 6 April 2011.
Klik voor knipsel.


Breaking news 29 April 2010 - Onze havenmeester Jan Tuin benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau! Proficiat! Lees meer hierover in Almere Vandaag: Jan begon in 1992 als vervangend havenmeester bij de Weesper Watersportvereniging de Zeemeermin en is sinds 2000 daar de havenmeester. In het vaarseizoen van half april tot half oktober woont hij in de zelfgebouwde kajuitboot om de boel in de gaten te houden. In het vaarseizoen begint de werkdag 's morgens vroeg en eindigt met de nachtwakersronde om 12 uur 's nachts.Breaking news 10 Februari 2010 - De Knutselmiddagen die in de wintermaanden gehouden worden laten zien dat het bij onze "watersport" vereniging niet alleen gaat over het varen, opknappen en onderhouden van motorboten, zeiljachten en sloepen maar ook over creativiteit en het vormgeven van mooie kunstwerkjes! .Leden worden van harte aangemoedigd om een mail te sturen naar Eric.van.t.Hoff@xs4all.nl over alle "breaking" nieuwtjes die maar iets te maken hebben met onze vereniging.

www.zeemeerminweesp.nl