Welkom op onze Canada 2007 vakantie pagina
home boot kunst sport vakanties PC spullen van 't Hoff St Jeannet Marketing Huis

In juli 2007 hebben wij 3 weken met een Roadtreck 19ft motorhome rondgetrokken door Ontario en Quebec in Oost Canada. De vakantie begon met een bezoek aan de Oom van Sophie waar wij Bram naar vernoemd hebben. Oome Bram woont samen met Amy in Petterborough, 100km ten oosten van Toronto. Vervolgens hebben wij 3 nachten gelogeerd bij Blake, een neef van Sophie. Blake woont samen met zijn vrouw Janet en hun 2 zonen Grant en Rob in Stitsville, vlakbij Ottawa. De 2 weken die daarop volgde hebben wij heerlijk genoten van het rijden op de Canadezen wegen met een camper die je het beste kan vergelijken met een soort woonkamer op wielen. Een paar plekken dat wij hebben bezocht zijn Parc Mont Tremblant, Montreal, Quebec stad, Saint Laurent (eiland en moestuin van Quebec!), Tadousac (walvissen!), Parc de la Jacques Cartier (kanotocht!), 1000 Islands (even in de US!), Kingston, Presques Iles (strand!), Algonquin park (zwarte beer met 2 kleintjes in 't wild!) en niet te vergeten het McMichael museum bij Toronto met de mooiste schilderijen van de Group of Seven (Canadese natuurschilders van rond 1920!). Hieronder een paar foto's van onze onvergetelijke vakantie omringd door prachtige natuur, ontelbare meren, idyllische riviertjes en de 5-steren gastvrijheid van de familie van Sophie in Peterborough en Stitsville.

NIET ALLE FOTOS STAAN OP DE SITE - KOM LATER TERUG

Met Bram & Amy in de omgeving van Peterborough en met Blake, Janet, Grant en Rob rond Ottawa.De steden Montreal & Quebec in de Franssprekende staat Quebec.Aan het meer van het Mont Tremblant park en vogels spotten langs de monding van de Saint Laurent rivier.

Walwissen bij Tadousac en kanotocht in het park De La Jacques Cartier.
De omgeving van 1000 Islands en Presque Iles aan het Ontario meer waar Bram & Amy een dagje met ons hebben doorgebracht.Het Algonquin park is misschien wel de mooiste van heel Canada. Wij hebben er het geluk gehad om een beer langs de weg te zien.